Nieuwjaarstref SBWM en BVMDe traditionele Nieuwjaarstref van SBWM wordt dit jaar georganiseerd door de BuurtVereniging Mariarade (BVM). Het wordt voor hen de aftrap van een groots opgezet jubileumjaar. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, de entree is gratis. Na twee korte toe- spraakjes zullen wij gezamenlijk een glas Champagne heffen en op het nieuwe jaar klinken.

De organisatoren hopen dat er dit jaar extra veel mensen naar de Nieuwjaarstref Mariarade komen. Het is namelijk goed om elkaar aan het begin van het nieuwe jaar te spreken, de beste wensen over te brengen en samen te dromen over de vele mooie dingen die in 2013 op het programma staan.

Programma

Na de Champagne is er een lekker vol programma met optredens van het Breuker Shantikoor, de Breuker Neutjes, Patrick uit Ierland en Lia en Herman uit ons eigen Mariarade. Tussendoor zal DJ Jos van Gestel voor sfeervolle muziek zorgen.

Het klapstuk van de dag is echter de videopresentatie die Emiel Bernardi, bestuurslid van BVM, heeft gemaakt. Alle verenigingen die in onze wijk actief zijn worden in deze video getoond, met hun activiteiten en andere wetens- waardigheden. Ook benieuwd of u er leuk opstaat? Kom dan kijken tijdens de Nieuwjaarstref. Wij danken Emiel en de BVM nu alvast voor dit fraaie stukje geschiedschrijving over onze wijk.

De BVM bestaat in 2013 maar liefst 25 jaar. Reden voor een vol jubileum- programma, maar daar zullen de mensen van BVM u natuurlijk nog alles over vertellen. De grote activiteiten staan in ieder geval al aangekondigd in de Evenementenkalender.

De Nieuwjaarstref Mariarade wordt jaarlijks door een andere vereniging uit de wijk georganiseerd. De bedoeling is dat de verenigingen, instanties en inwoners allemaal een kijkje komen nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook de vertegenwoordigers van de gemeente, de woningstichtingen en de politie komen langs.

Kom ook, het kost niets. BVM, SBWM en beheerders Jeroen en Kim zorgen zelfs voor lekkere hapjes en een mooi aandenken. Laat samen met ons zien dat het heel gezellig kan zijn in ons eigen gemeen- schapshuis en dat wij als wijkbewoners elkaar voor het nieuwe jaar alle goeds wensen!
< terug