Hulp is heel dichtbij in MariaradeMariarade wil graag een vitale buurt zin. Een buurt waar de inwoners elkaar kennen, met elkaar praten en elkaar helpen. Maar soms zijn de problemen groter of durven we er niet met iedereen over te spreken.

Waar kunt u terecht met problemen en vragen over zorg, welzijn, uw gezondheid?

Dan kunt u bellen met de Zichtbare Schakel in Mariarade. Famke Beckers staat voor u klaar. Doordat zij heel veel collega’s kent, weet ze u altijd met de juiste mensen in contact te brengen.

Waar terecht om signalen door te geven?


Bijvoorbeeld als u denkt dat er sprake is van kindermishandeling, of als u zich zorgen maakt over een oude buurvrouw? Ook dan kunt u bellen met de Zichtbare Schakel in Mariarade. Famke Beckers zal u met de juiste professionals in contact brengen. Zodat uw problemen of zorgen op de juiste wijze worden aangepakt.

Zelfstandig wonen

Natuurlijk wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In uw vertrouwde omgeving en zo lang mogelijk zelfstandig. Begrijpelijk, want thuis wonen is het prettigst.

In eerste instantie kunnen familie, buren en vrienden veel voor u betekenen. Maar op een bepaald moment is er meer zorg nodig. Dan kunt u bellen met de Zichtbare Schakel die de juiste professionele medewerkers kent. Er zijn diverse mogelijkheden, van hulp bij het huishouden tot volledige zorg thuis. 

Een samenleving maak je samen. Met vrijwilligers en professionals, die hand in hand samen willen werken.

Zichtbare Schakel, Famke Beckers 06 - 42 94 15 63.
Indien afwezig of bij dringende zaken kunt u contact opnemen met het algemene nummer van de Zichtbare Schakels 06 - 53 98 75 28.
< terug