SBWM en CV Blauw-Wit trekken samen op voor de optocht in Mariarade

 

CV Blauw-Wit Mariarade bestaat dit jaar 3x11 jaar en wil dit jubileum kracht bijzetten met extra activiteiten. Een van die activiteiten is een heuse optocht door Mariarade op carnavalsdindag. Deze optocht geeft de kracht weer van een wijk als Mariarade en draagt bij aan de sociale Cohesie in de wijk. Om die reden heeft de Stichting Buurgericht Werken Mariarade (SBWM) het jubileum van CV Blauw-Wit en met name het initiatief van de optocht omarmd en draagt in raad, daad en financieel bij aan de totstandkoming en organisatie van deze optocht.

“Een optocht is goed voor de hele wijk en stimuleert het leefklimaat in Mariarade in positieve zin. Dat past perfect bij de doelstelling van SBWM”, aldus Chris Tiekstra, voorzitter van SBWM. Samen met SBWM zet CV Blauw-Wit daarom haar beste beentje voor om een mooie optocht te organiseren. Het wordt nog heel wat werk aldus Chris Tiekstra en Joep Gorski (President van CV Blauw-Wit), maar het resultaat zal er dan ook naar zijn.

 

Iedereen die graag wil meelopen in deze optocht is welkom en kan zich inschrijven voor de optocht of zijn of haar interesse kenbaar maken.

Dit kan door een mail te sturen aan secretariaat@cvblauwwit.nl.

Naar aanleiding daarvan wordt dan contact met u opgenomen.


< terug