Werkzaamheden Paadweg

U heeft vragen gesteld over de borden die op de Paadweg zijn geplaatst. Deze borden staan er omdat aannemer Gebroeders Kurvers namens de gemeente Heerlen de asfaltverharding op de Paadweg gaat vervangen.

Werkzaamheden
Het gaat hierbij om groot asfaltonderhoud; we gaan de gehele asfaltverharding vervangen. Tevens worden ook putdeksels en de verkeersdrempels vervangen. De drempels blijven dus gehandhaafd, maar in plaats van klinkers worden deze van asfalt gemaakt. Hierdoor blijven ze wel een afremmende functie houden, maar neemt de overlast van de drempels af.

Gevolgen
Als gevolg van de werkzaamheden zal de Paadweg worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Op het moment dat de aannemer aan het werk is zal de weg ook voor bewoners moeten worden afgesloten. Dit is bij het frezen van het bestaande asfalt, bij het aanbrengen van het nieuwe asfalt en bij het aanbrengen van markering. Hierbuiten is de Paadweg bereikbaar voor bewoners. Precieze data staan in een informatiebrief die de aannemer volgende week bij de direct aanwonenden zal bezorgen (dinsdag of woensdag).

Er wordt geen aparte omleiding voor het doorgaande verkeer ingesteld. Bewoners weten zelf vrij goed hoe ze moeten rijden, daarnaast vinden nu ook werkzaamheden plaats aan de Amstenraderweg en extra omleidingen zullen de verkeerssituatie volgens ons niet veel verbeteren. Ter informatie is de tekening (zie onderstaand) met verkeersmaatregelen. Op deze tekening staat ook het werkvak zelf aangegeven (de oranje vakken).

 


(Klik op afbeelding voor vergroting)


Zoals op de borden staat aangegeven, starten de werkzaamheden op maandag 10 oktober. In totaal duren de werkzaamheden maximaal twee weken.

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met;

Dhr. R. Korporaal (projectleider bij Gemeente Heerlen)

045 - 560 41 99 of 06 - 53 14 91 58

r.korporaal@heerlen.nl

 

< terug