Buurtfeest Mariarade 17 september

Dit jaar zal het Buurtfeest van Mariarade plaatsvinden op zondag 17 september 2023. Dit buurtfeest is voor de bewoners van Mariarade, maar ook vooral voor bewoners buiten Mariarade welke van harte welkom zijn. Net zoals voorgaande jaren worden verenigingen, stichtingen en overigen, welke zich willen voorstellen cq promoten, uitgenodigd om deel te nemen aan dit Buurtfeest. Uiteraard is er weer een heuse straatmarkt welke niet meer weg te denken is uit Mariarade. Indien er gegadigden zijn welke tijdens deze straatmarkt een kraam, incl. afdekzeil, willen hebben dan kunnen deze een email sturen naar mmsmetde@kpnmail.nl onder vermelding van de contactgegevens en wat men aan de man wilt brengen. Heeft men niet de mogelijkheid om een email te sturen dan kan er ook telefonisch contact worden opgenomen onder nummer 0622485027.
Het bedrag dat er voor een kraam wordt gevraagd is € 25,00 waarvan men € 10,00 retour krijgt na afloop van de straatmarkt.

Het buurtfeest start om 09.30 uur met een Heilige Mis aan de Lourdesgrot.
Om 11.00 uur start dan officieel de markt welke tot 17.00 uur duurt. Op de straatmarkt zal er wederom van alles aan de man gebracht worden, voor elk wat wils.
Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht. De verenigingen zullen hun beste beentje voor zetten om wat heerlijks op ‘tafel’ te zetten. Voor de dorstige kelen is ook gezorgd. Tijdens de markt is er entertainment, live orkesten zullen hun opwachting maken net als DJ Fer Vroomen welke ook nog na de straatmarkt vanaf 17.00 uur ons muzikaal ondersteunt.
Het Buurtfeest eindigt om 20.00 uur.
Indien er verenigingen, stichtingen en/of besturen zijn welke recentelijk niet door ons zijn uitgenodigd maar toch ook willen deelnemen aan dit Buurtfeest kunnen deze zich wenden tot ons door een mail te sturen naar mmsmetde@kpnmail.nl.

Namens de organisatie van het Buurtfeest wensen wij u nu alvast een heel mooi Buurtfeest toe en hopen u op zondag 17 september te mogen begroeten.